За нас

Здравейте,казвам се Галина Накова и съм създател на srebrinahobbyart.com. Повече от десет години се намирам във вълшебния свят на мънистата. Самата аз се занимавам с изработването на бижута от мъниста. Моя отдавнашна мечта е да притежавам свой собствен магазин за мъниста и за хоби материали.

Ще ми бъде много приятно да ми окажете доверие и да ми помогнете да развия и усъвършенствам тази моя мечта. Реалният магазин се намира в град Плевен,в търговски център Maxi ,а ако позвъните на телефон 0876593128 ще говорите с мен. Много ще ми бъде приятно да срещна "сродни души",с които да обменяме съвети или просто да се запознаем отблизо.Магазинът е все още в процес на развитие-има още много материали, които чакат ред за снимки и да заемат своите места на рафтовете на онлайн магазина.

Всички метални елементи са противоалергични, повечето са изработени от много използваната в бижутерията сплав "zinc alloy"и са позлатени, посребрени или са преминали през така наречената "златна баня". Полускъпоценните мъниста са с отлично качество,за сега асортимента е в определени размери, но се надявам в бъдеще да бъде обогатен. За мънистата Miyuki,Toho и Preciosa няма какво да се каже,който работи с тях , знае за какво става въпрос.

Новото за повечето от нас са мънистата на Puca-Perles® par Puca®- Arcos®,Minos®,Kheops®. Фирмата Александър Велики2014,която е собственик на srebrinahobbyart.com получи правата за разпространение на тези мъниста за България.Надяваме се и тук скоро да има нови попълнения от цветове.При нас също ще намерите мъниста SuperDuo® и техните "по-малки братчета" MiniDuo® За сега това е от мен...

Приключението във вълшебния свят на мънистата продължава... . Очаквам ви : Галя