Отказ от поръчка

Отказ от поръчка (рекламация)

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на получаванетo и. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка,да не е отварян и без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Стоки, които се предлагат на метър и продажбата им изисква определена дължина от тях да бъде отрязана за конкретния клиент, не се приемат обратно и тяхната стойност не се възстановява при връщане на поръчката. При връщане на продукти, поръчани по време на промоция с безплатна доставка, от общата сума следва да бъде удържана стойността на изходящата им доставка.

Потребителят попълва формуляр за рекламация в уебстраницата www.srebrinahobbyart.com.  Таксата за доставка на стока обратно до офиса на srebrinahobbyart.com е за сметка на клиента. По желание на клиента, стоката може да бъде заменена с друга, стойността и да бъде приспадната от нова поръчка или сумата да бъде възстановена по банков път.

 

 Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.

  За въпроси, неуредени в тази част, се прилага Българското законодателство.