Общи условия

Използването на сайта Srebrinahobbyart.com автоматично означава, че сте съгласни и приемате посочените по-долу условия.


1. Визия и съдържание: 

Srebrinahobbyart.com си запазва правото да променя дизайна на уеб сайта и неговото съдържание по всяко време. Промените са валидни в момента на тяхното изпълнение. Продуктите са представени в реалните им цветове. Несъответствия в цветовите нюанси са възможни в резултат на използване на различни монитори с различни настройки.


2. Покупка:

При направена покупка от Srebrinahobbyart.com се задължаваме да доставим продукта до Вас съгласно детайлите на поръчката. Направената поръчка Ви задължава да заплатите крайната цена при доставка,ако е с наложен платеж или предварително, когато заплащането става по банков път или кредитна карта.


3. Поръчка:

При завършване на вашата поръчка,Вие можете да видите стоките,които купувате и техните цени,Вашите имена, и-мейл,телефон,адрес,начин на доставка и начин на плащане.След приключване на поръчката ще получите и-мейл с детайлите на направената от Вас покупка.В случай на нужда,на посочения от Вас телефон ще се свърже наш сътрудник за уточнение на детайлите.Можете да следите състоянието на Вашите поръчки от Вашия профил.


4. Цена на поръчката:

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и стойността на доставката.Всички цени са крайни и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.


5. Начини на плащане:

- Плащане при доставка (наложен платеж)-при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Еконт Експрес ще обложи стойността на поръчката Ви с допълнителна такса ,която е в рамките на 1.20% от тази сума. Например, ако поръчката е на стойност 10 лева, при получаването ще заплатите 1.20% върху тази сума или 12 стотинки.

- Плащане чрез банка-Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Srebrinahobbyart.com банкова сметка, като в "Основание за плащане" задължително посочвате номера на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на плащането по банков път. В този случай ще платите на куриера само стойността на доставката.


Поверителност на данните

Личните данни, които www.srebrinahobbyart.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. www.srebrinahobbyart.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.