Гривни

Метален елемент с кристали

Декоративен метален елемент за гривнас червени и бели кристалицвят : среброразмер:45ммматериал: цинк.....

7.20 лв.
Заготовка за гривна

Заготовка за гривна от посребрена бижутерска сплав с декоративни топчетаедното топче е на винт .....

13.25 лв.
Заготовка за гривна-24 мм

Заготовка за гривна - 24 ммизработена от бижутерска сплав без никелсребристаПосочената цена е за 1 б.....

15.00 лв.
Заготовка за гривна-14,5мм

Заготовка за гривна от бижутерска сплав без никелсребриста-14,5 ммПосочената цена е за 1 брой.....

11.75 лв.
Заготовка за гривна

Заготовка за гривна от бижутерска сплав-сребриста без закопчаванеима възможност да се разтягаПосочен.....

3.98 лв.
Заготовка за гривна-златиста

Заготовка за гривна,изработена от бижутерска сплав без никелцвят злато,може да се разтягаПосоче.....

4.45 лв.
Заготовка за гривна - сребриста

Заготовка за гривна- сребристабижутерска сплав без никелПосочената цена е за 1 брой.....

5.98 лв.
Заготовка за гривна- розово злато

Заготовка за гривна цвят розово златоот бижутерска сплав без никелПосочената цена е за 1 брой.....

5.98 лв.
Заготовка за гривна-златиста

Заготовка за гривна цвят златоот бижутерска сплав без никелПосочената цена е за 1 брой.....

5.98 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Подробно